Find Properties more than 5% Below Bank Value

Ebook Forensik Kewangan

e7fc00d6-cdf7-4e28-9149-2590532add45

Siapa yang tak sakit hati kalau loan rumah kena reject dengan bank. Apa lagi yang tak cukup? Maksudnya ada possibility bank akan reject korang!

Penat kot turun naik bank dan ke sana-sini nak kumpul segala dokumen. Tapi akhirnya, bank tolak permohonan macam tu je.

Kalau sekali, tak apa lagi. Ni dah berulang kali. Bila dah tak tahan sangat, ada yang akan cakap macam ni :

 

“Malas la aku nak beli rumah. Kalau apply loan, bukan lepas pun. Baik aku beli kereta, lagi senang.”


Prinsip 3C bank pakai sekarang – dia orang dah smart sikit la konon, bukan zaman dinosaur, dah zaman digital sekarang kan!

Relax dulu. Nah, admin nak kongsi jalan penyelesaian untuk korang. Buat ni, dan permohonan loan rumah korang confirm senang lulus.

Permohonan lulus dalam masa kurang dari seminggu?

Ada 7 kriteria yang admin nak sharekan dan elak buat 7 dosa ini sebelum anda hantar loan.

Itu tujuan utama admin sediakan eBook ni untuk anda. Untuk settle-kan masalah permohonan loan rumah tu.

Antara ilmu yang korang akan belajar dalam eBook ni :

• Apa yang patut dan tak patut buat dengan CCRIS dan CTOS,
• Cara simple kira kemampuan meminjam dengan bank,
• Teknik kira kemampuan korang untuk membeli rumah,
• Langkah-langkah lengkap checklist sediakan dokumen untuk memohon yang bank perlukan, dan banyak lagi.

 

Nak dapatkan Checklist Semak – 7 Kriteria untuk Pastikan Loan Anda Lulus?

 

Dan nak belajar bagaimana nak beli rumah pelaburan yang menguntungkan dengan modal yang rendah?

Dapatkan E-Book PERCUMA Anda Sekarang! 

""
1
PENDAFTARAN PERCUMA!
Masukkan nama, email & nombor telefon anda dibawah:
Namanama penuh anda
Telefonnombor telefon anda
Anda Klien FAR Capital?
** Jika anda tidak dapat notifikasi E-mel di Indox anda, sila semak SPAM dan JUNK mail anda.
** Jika anda tidak dapat muat turun E-Book tersebut , sila salin link yang disediakan dalam E-mel tersebut.
Previous
Next

 

Share This
About The Author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *